Hop til hovedindholdet

Folkehøjskolernes Forening i DK logo

Højskoleambassadør 2021


Dato og tid

Mandag d. 19. april 2021 kl. 09:00 til Lørdag d. 19. juni 2021 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. april 2021 kl. 23:55

Sted

Aftales med ens projektgruppe, -, - - Aftales med ens projektgruppe
-
- -

Højskoleambassadør 2021


Arrangementsbeskrivelse


Er du tidligere højskoleelev? Vil du være med til at genstarte fællesskaberne, som Corona har lukket ned for? Så vær højskoleambassadør i 2021 sammen med mange andre tidligere højskoleelever!

Du kan læse meget mere om, hvad det vil sige at være højskoleambassadør, formatet og programmet her:

https://www.ffd.dk/indsatsomraader/hoejskolernes-ambassadoernetvaerk/hoejskoleambassadoer-2021-vi-genstarter-faellesskaber/ 

Du skal i denne tilmelding tilmelde dig én af følgende spor:

Demokrati og debat

Vær med til at sætte fokus på demokrati, debatkultur og demokratiske deltagelse. På dette spor skal du være med til at arrangere en debat, hvor temaet kredser sig om demokrati, demokratisk deltagelse og debatkultur. I dette spor får du faglige inputs til, hvordan man kan arrangere gode debatter og påvirke debatkulturen og den demokratiske deltagelse.

Pride

Vil du kæmpe for mangfoldighed, ved at arrangere Pride Parade og arrangementer under World Pride Week i København? Så er dette spor for dig. Her skal vi diskutere ligestilling, mangfoldighed, og komme frem til, hvordan vi bedst kan bidrage til pridearrangementerne i København. Dette spor kræver, at du kan deltage i World Pride i København (12.-22. august, men særligt 21. august). Læs mere om PrideWeek.

Fællessang

Vær med til at arrangere fællessangsarrangementer f.eks. på festivaler, folkemøder, i kulturhuse etc. Du vil på dette spor høre mere om, hvordan det går med fællessangen i dag, høre om den nye højskolesangbog og meget mere. Sammen udvikler vi ideer til en aktivitet/event/happening som vi udfører sammen i 2021.

Klima og natur

Vær med til at sætte fokus på klimaet og naturen. Sammen udvikler vi ideer til en aktiviteter/events/happenings som vi udfører sammen i 2021. Det kan være i forbindelse med en festival, et folkemøde (Fx klimafolkemødet i Middelfart) eller andet. På dette spor kommer du bl.a. til at få inputs fra folk, som er engageret i klimabevægelserne, som forhåbentligt kan inspirere til det videre arbejde.

Ungdomsøen

Højskolerne har et rum på Ungdomsøen, en ø placeret lidt uden for København. På dette spor skal du være med til at indrette, indvie og udtænke det særlige 'Højskolerum'. Rummet skal emme af højskoleånd, så Ungdomsøens mange besøgende får mulighed for at få en fornemmelse af Højskolens værdier ved at besøge rummet. På dette spor skal du både være med til at indrette og måske bygge ting til rummet, men også lave et lanceringsevent. Du skal regne med at skulle ud på Ungdomsøen en enkelt gang eller to i projektperioden. Læs mere om ungdomsøen.

Kontaktinformationer til arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
Tlf: +45 3336 4040
kontor@ffd.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
Tlf: +45 3336 4040
kontor@ffd.dk