Hop til hovedindholdet

Folkehøjskolernes Forening i DK logo

Højskolernes Topmøde 2019 - Hvordan skaber vi en mangfoldig højskole?


Dato og tid

Fredag d. 8. marts 2019 kl. 16:00 til Søndag d. 10. marts 2019 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 12:00

Sted

Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling

Højskolernes Topmøde 2019 - Hvordan skaber vi en mangfoldig højskole?


Arrangementsbeskrivelse

Bliv en del af Højskolernes Ambassadørnetværk og vær med til at skabe en mere mangfoldig højskole

Vil du være med til at sikre, at sammensætningen af elever på de danske højskoler bliver mere mangfoldig? Og har du lyst til at blive skarp på, hvordan man udvikler projekter og afholder events samtidig med, at du bliver en del af et netværk af højskole-ildsjæle?

Så kom med på Højskolernes Topmøde den 8.- 10. marts 2019, hvor Højskolernes Ambassadørnetværk mødes og udvikler projekter og idéer, der kan understøtte mangfoldigheden.

Højskolernes Ambassadørnetværk udgøres af tidligere højskoleelever, der  frivilligt arbejder for, at højskolens særlige værdier og formater når resten af Danmarks befolkning gennem forskellige events og aktiviteter.

Hvad skal der ske på Topmødet?

Ambassadørnetværket 2019 består af både gamle og nye ambassadører, der mødes på Topmødet. Ved tilmeldig fortæller du lidt om, hvem du er, hvor du bor og hvilke områder du brænder særligt for. Derefter bliver du placeret i en arbejdsgruppe, der har udgangspunkt i den by hvor du bor, og hvor I i fællesskab udarbejder et projekt.

Ved at skabe højskoleøjeblikke ud fra den særlige højskolepædagogiske tilgang eller via fællessang, fællesspisning, debat, leg, fordybelse og fællesskabsfølelse – så kan du som ambassadør vise potentielle elever, hvorfor det er fedt at gå på højskole. En aktivitet kunne fx være fællesspisning på den lokale erhvervsskole, fællessang i Gellerupparken eller afholdelse af en temadag om køn.

Under Topmødet får du derudover mulighed for at tilmelde dig til en workshop i et selvvalgt emne som f.eks. projektledelse eller kommunikation, der kan være med til at sikre, at du klædes på til at udvikle projektet.

På Topmødet bliver der fællessang, fællesmiddag, workshops, udvikling af projekterne og en klassisk højskolefest. Kort sagt, så bliver det en lille bid af et højskoleophold – og du skal med!

Hvem kan deltage?

Tidligere højskoleelever fra landets højskoler kan deltage på Højskolernes topmøde. Der er plads til 2 repræsentanter fra hver højskole. 

Vi vil gerne vide lidt om dig og din motivation for at deltage, og du må derfor rigtig gerne svare fyldestgørende på, hvorfor du gerne vil deltage på Højskolernes Topmøde ved tilmelding.

Du er ambassadør, så længe du har lyst og tid, men vi forventer, at du deltager aktivt i afviklingen af en aktivitet i løbet af 2019.

Pris: Du skal kun betale for din egen transport, samt drikkevarer til festen lørdag – vi betaler for ophold og forplejning. Der er dog et No-Show Fee på 500 kr., hvis du melder fra senere end d. 1. marts, eller hvis du ikke dukker op til arrangementet.

Se programmet for Topmødet.
Læs mere om Højskolernes arbejde med mangfoldighed.
Læs mere om ambassadørnetværket.

Vi håber at se dig på Højskolernes Topmøde og i Ambassadørnetværket efterfølgende!

Hvis du vil have flere nyheder fra højskoleverdenen, så tilmeld dig vores nyhedsbreve

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
Tlf: +45 3336 4040
kontor@ffd.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
Tlf: +45 3336 4040
kontor@ffd.dk