Hop til hovedindholdet

Folkehøjskolernes Forening i DK logo

Dialogmøde for vejledere 2019 - Sjællandsmøde


Dato og tid

Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 09:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. marts 2019 kl. 15:00

Sted

Store Kannikestræde 19, 1. sal 1169 K, Store Kannikestræde 19, 1. sal, 1169 København K Store Kannikestræde 19, 1. sal 1169 K
Store Kannikestræde 19, 1. sal
1169 København K

Dialogmøde for vejledere 2019 - Sjællandsmøde


Arrangementsbeskrivelse

Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD) inviterer igen i år til regionale Dialogmøder for vejledere - både i København og Aarhus.

Dialogmøderne 2019

Dialogmødet i København finder sted tirsdag d. 19. marts 2019

Hvad er Dialogmøderne?
Dialogmøderne er regionale møder henvendt til vejledere fra højskoler, videregående uddannelser, Studievalg, Ungdommens Uddannelsesvejledning, ungdomsuddannelser m.fl. Med udgangspunkt i et bredt tema vil der blive lagt op til debat og erfaringsudveksling på tværs af vejledningsinstanser, for at styrke samarbejde og understøtte gode overgange for unge i det danske uddannelsessystem.

Tema: Mangfoldighed i vejledningen
Dialogmøderne tager i år udgangspunkt i mangfoldighed i vejledningen og i løbet af dagen vil vi diskutere og blive udfordret på spørgsmål som: Hvordan vejleder vi en mangfoldig gruppe af unge? Hvilke krav stiller dette til vejledningen – og er der noget, vi overser, når vi vejleder unge med vidt forskellige baggrunde? Hvordan kan vi hjælpe med at skabe rum til mangfoldighed på skoler og institutioner? 

Dagen vil veksle mellem oplæg, debat og inspirationsværksteder.

Se det samlede program her

Pris
Dialogmødet er gratis for ansatte på højskoler, da arrangementet er støttet af foreningens midler. For øvrige vejledere dækker prisen lokaler og kost.

Særligt for højskolelærere
I forlængelse af dette års Dialogmøde vil der være en særskilt programpunkt for højskolelærere om eftermiddagen (se tilmelding). Her vil der være rum for erfaringsudveksling, inspiration til egen praksis og et indblik i lovgivningen for vejledning på højskolen.

Dialogmødet 2018

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >