Folkehøjskolernes Forening i DK

Musiklærernetværk 2017


Dato og tid

Torsdag d. 23. februar 2017 kl. 14:00 til fredag d. 24. februar 2017 kl. 14:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. februar 2017 kl. 09:00

Sted

Den Rytmiske Højskole
Jyderupvej 18,
4560 Vig
Denmark

Arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
+45 3336 4040
kontor@ffd.dk

Musiklærernetværk for højskolelærere.

Netværket HØJ-MUS-NET er et nyt dynamisk netværk for musiklærere, der professionelt beskæftiger sig med at undervise i musik på Højskolen. Netværket vil være platform for at skabe relationer igennem erfaringsopsamling og vidensdeling inden for de mange forskellige hverdagspraksisser.

Musikundervisningen udfoldes i dag i en bred vifte af teori og praksis i forhold til elevniveau, faciliteter, prioriteringer og profil. Det åbner for en mangfoldighed af debatemner og retninger, som vi sætter rammerne for ved netværksmødet. 

Deltagelse i netværket vil generere et fagligt udbytte og være kompetenceudviklende igennem såvel eksterne præsentationer som gensidig erfarings -og vidensdeling. Netværksmødets form vil være aktiv og involverende. Vi skal lytte, problematisere, spille og diskutere i to intense dage på Den Rytmiske Højskole til HØJ-MUS-NETmøde, der i god og afslappet stemning vil blive faciliteret af Stig Kaufmanas. Tøv ikke med at melde dig til dette unikke tilbud af faglig sparring og udvikling i et fælles netværk, som du kan være med til at sætte dit helt eget præg på.

Se program her

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Folkehøjskolernes Forening i DK
+45 3336 4040
kontor@ffd.dk