Hop til hovedindholdet

Folkehøjskolernes Forening i DK logo

Højskolernes Topmøde – Vil du være med til at udbrede højskoleånden?


Dato og tid

Fredag d. 2. februar 2018 kl. 17:30 til søndag d. 4. februar 2018 kl. 10:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 12. januar 2018 kl. 15:30

Sted

Idrætshøjskolen i Sønderborg, Frihedsallé 42, 6400 Sønderborg Idrætshøjskolen i Sønderborg
Frihedsallé 42
6400 Sønderborg

Højskolernes Topmøde – Vil du være med til at udbrede højskoleånden?


Arrangementsbeskrivelse

Bliv en del af Højskolernes Ambassadørnetværk og vær med til at sikre, at resten af Danmarks befolkning oplever, hvor fantastisk Højskolen er!

Kunne du tænke dig at sikre et fokus på højskoleåndens potentialer på f.eks. Folkemødet eller Ungdommens Folkemøde? Og har du samtidig lyst til at blive skarp på, hvordan man udvikler projekter og afholder events samtidig med, at du bliver en del af et netværk af højskole-ildsjæle?

Så kom med på Højskolernes Topmøde den 2.- 4. februar 2018, hvor vi starter Højskolernes Ambassadørnetværk op og bliv en del af et fællesskab, der arbejder for at sikre Højskole i resten af samfundet også!

Højskolernes Ambassadørnetværk er et nyt netværk af frivillige tidligere højskoleelever, der ønsker at sikre, at højskoleånden også når resten af Danmarks befolkning gennem forskellige events og aktiviteter; f.eks. til større begivenheder, på uddannelsesinstitutioner og på pop-up højskoler.

Fordyb dig i en tematik

Ambassadørnetværket sparkes i gang med et Topmøde. Ved tilmelding til Topmødet vælger du dig ind på én af syv projektgrupper, som du vil komme til at arbejde med både under Topmødet og bagefter i Netværket. Under Topmødet får du derudover mulighed for at tilmelde dig til en workshop i et selvvalgt emne som f.eks. projektledelse eller  kommunikation, der kan være med til at sikre, at du klædes på til at udvikle projektet. På Topmødet bliver der fællessang, fællesmiddag, workshops, udvikling af projekterne og en klassisk højskolefest. Kort sagt, så bliver det en lille bid af et højskoleophold – og du skal med!

Hvem kan deltage?

Tidligere højskoleelever fra landets højskoler kan deltage på Højskolernes topmøde. Vi tilstræber at få repræsentanter fra alle højskoler. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

Vi vil gerne vide lidt om dig og din motivation for at deltage, og du må derfor rigtig gerne svare fyldestgørende på, hvorfor du gerne vil deltage på Højskolernes Topmøde ved tilmelding.

Du er ambassadør, så længe du har lyst og tid, men vi forventer, at du deltager aktivt i afviklingen af en aktivitet i løbet af 2018.

Pris: Du skal kun betale for din egen transport – vi betaler for ophold og forplejning. Der er dog en No-Show Fee på 500 kr., hvis du melder fra senere end d. 25. januar, eller hvis du ikke dukker op til arrangementet.

Se program og læs mere om projektgrupperne her.

Læs mere om ambassadørnetværket her.

Vi håber at se dig på Højskolernes Topmøde og i Ambassadørnetværket efterfølgende!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >