Hop til hovedindholdet

Folkehøjskolernes Forening i DK logo

AFLYST: Lærerkonference 2018 - Sammen om at være højskolelærer


Dato og tid

Torsdag d. 15. november 2018 kl. 10:00 til Fredag d. 16. november 2018 kl. 14:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 5. november 2018 kl. 10:00

Sted

Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen Askov Højskole
Maltvej 1
6600 Vejen

AFLYST: Lærerkonference 2018 - Sammen om at være højskolelærer


Arrangementsbeskrivelse

OBS: Årets Lærerkonference er desværre aflyst, da der har været for få tilmeldinger. 

_______________________________________________________

Glæd dig til en af årets store højskolelærerbegivenheder:

LÆRERKONFERENCEN


I år finder Lærerkonferencen sted på Askov Højskole fra torsdag d. 15. – fredag d. 16. november. Der vil være mulighed for ankomst allerede onsdag aften d. 14. november, hvor man kan mødes i en række forskellige faglige netværk.

Se programmet her.

Du kan også følge begivenheden på Facebook, hvor programmet løbende bliver udfoldet.Hvad er lærerkonferencen?
Lærerkonferencen er en tilbagevendende begivenhed og et frit mødested for landets højskolelærere, hvor de har mulighed for at tale med hinanden og dele erfaringer om livet som højskolelærer. På konferencen vil der være rig mulighed for at få inspiration til sin undervisning, danne faglige netværk og få et udvidet kendskab til højskolebevægelsen.

Bliv undervist af andre højskolelærere
Dele af lærerkonferencen vil i 2018 være tilrettelagt i samarbejde med tidligere kursister fra Højskolepædagogisk Uddannelse (HPU), og der vil herigennem være god mulighed for, at møde andre højskolelæreres faglighed og praksis - og på den måde få masser af inspiration med hjem. 

Netværk med fagkolleger
I år er der mulighed for at deltage i faglige netværksmøder onsdag d. 14. om aftenen, dagen inden det officielle program starter. Her lægges der op til, at I som højskolelærere kan mødes i en fri ramme og dele erfaringer om jeres fag, jeres rolle som mentor eller kortkursusansvarlig, som repræsentant for jeres skole i bæredygtighedsudvalget eller andet. Muligheden for at vælge netværk kommer frem på tilmeldingssiden, når du har afkrydset din billettype. Hvis du gerne vil være tovholder på et netværksmøde, som ikke figurer på listen, så er du meget velkommen til at skrive til mk@ffd.dk.

Kursus for nye højskolelærere
NB: Onsdag d. 14. november afholdes der kursus for nye lærere.
Kurset er en enestående mulighed for at blive introduceret til højskoleverdenen. Her vil du få indblik i hvad der rører sig i og omkring højskolerne, i foreningen og få inspiration til hvordan du kan opsøge mere viden og netværk omkring det at være højskolelærer. Vi kommer forbi det meste - alt fra pædagogik til ansættelsesforhold. 

Vikardækning
Husk at det er muligt for din skole at søge om vikardækning for din deltagelse i Lærerkonferencen. Læs mere her: https://ffd.dk/hoejskolepaedagogik/puljemidler/vikartilskud-til-efteruddannelseskurser/

Kom og vær med!

Se video på YouTube

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

FFD/ Mette Kylsø
Tlf: +45 2218 8825
mk@ffd.dk

Kontaktinformationer til arrangør

FFD/ Mette Kylsø
Tlf: +45 2218 8825
mk@ffd.dk